• Bel 0162-700549 wij staan u graag te woord.
 • Evenementenbeveiliging

 •  

  Elk evenement is uniek in haar format, style en het soort bezoekers wat het evenement trekt. Hierdoor zijn ook uw beveiligingsvraagstukken per evenement verschillend. Praetorian Security kan u assisteren bij het aanvragen van de vergunningen, het opstellen van een beveiligingsplan en de daadwerkelijke uitvoering van de beveiligingstaken. Praetorian Security heeft een aantal projectmanager(s) binnen haar organisatie die u hierbij uitstekend kunnen assisteren. Het adviseren begint al vanaf de tekening op zowel beveiligingsgebied als veiligheid. U kunt hierbij denken aan zijn er voldoende nooduitgangen, is er rekening gehouden met de uitstroom of indien er onverhoopt ontruimt moet worden, wat doet de publieksstroom. Deze publieksstroom noemen we ook wel crowd management  en kan ook van essentieel belang zijn wanneer u met meerdere podiums werkt. Wat doet een optreden van een DJ of Zanger? Verplaatst de menigte zich dan van de ene kant van het veld naar de andere kant? of blijft het verspreid staan, zodat de druk niet te groot wordt bij de optredens.

  Naast de projectmanagers, is het personeel van Praetorian Security enthousiast en gedreven in de uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden. Gemotiveerd en met een glimlach dat maakt het verschil en dat merken uw bezoekers ook. 

  Door de jaren heen hebben wij het genoegen mogen hebben om een diversiteit aan klanten te bedienen. Dit zijn zowel klein,- als grootschalige evenementen geweest zoals; sport evenementen, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, Dance events , buiten theaters en nog veel meer. Wij zijn er voor de grote organisator maar ook voor de kleine organisators.

  Wilt u weten wat wij voor uw organisatie of evenement kunnen betekenen? Ook werken wij samen met een aantal toonaangevende event managers samen, waardoor wij ook hierin kunnen faciliteren.

   

  Ook faciliteren wij in de volgende functies

  • Eerste Hulp Verlener(s)
  • Medische Dienst
  • Brandwachten
  • Verkeersregelaar(s)
  • Services medewerker(s)
error: © By Praetorian-security