• Bel 0162-700549 wij staan u graag te woord.
 • Mobiele Surveillance

 •  

   

  Sinds jaar en dag hebben ondernemers en particulieren te maken met criminaliteit. Derde die zich zelf toegang verschaffen tot uw bedrijfspand, kantoor of woning en daarmee vaak een spoor van vernielingen achterlaten en inbreuk maken op uw privacy, dan wel het gevoel van een veilige omgeving. Praetorian Security wil het gevoel van veiligheid waarborgen en indien het u reeds onverhoopt een soort gelijke situatie heeft meegemaakt het gevoel van veiligheid terug laten komen. Onze surveillanten dragen graag hun steentje bij om u, uw medewerkers, uw cliënten, bezoekers of naaste een veilige woon, leef en werkomgeving te bieden en daarbij het gevoel van veiligheid e vergroten. "samen sterk voor veiligheid". Onze afdeling mobiele surveillance bied u de volgende dienstverlening:

   

  Alarmopvolging en keyholding

  Voor zowel ondernemers als particulieren bieden wij alarmopvolgingen aan op maat. Onze surveillanten reageren adequaat op een alarmmelding van uw winkelpand, schoolgebouw, kantoorgebouw, activiteitencomplex of woning waarna zij ter plaatsen zullen gaan en een externe  controle zullen uitvoeren waarbij gecontroleerd wordt of er enige braak, - schadesporen zichtbaar zijn. Daarna zullen zij een interne controle uitvoeren, hierbij zal de ruimte en de omliggende ruimtes gecontroleerd worden op een eventuele afwijkende situatie. Bij deze dienstverlening zou onze software applicatie "Direct Eye Solutions" eveneens uitkomst kunnen bieden, waarbij de pakkans aantoonbaar hoger ligt, hierbij kan onze surveillant enkele seconde na de melding inschatten welke situatie er zich heeft voorgedaan.Informeer naar de mogelijkheden.

   

  Collectieve Surveillance

  Onze surveillanten die belast zijn met de collectieve surveillance verzorgen diverse taken op industrieterreinen die vaak aangesloten zijn bij een parkmanagement of stichting die collectief de beveiliging regelen. Hierdoor rijdt er vol continue tijdens de avond, nacht en weekend uren een surveillance voertuig over het bedrijventerrein die preventieve surveillance rondes rijdt, maar ook preventieve controle rondes uitvoert bij de bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein en aangesloten zijn bij het collectief. Een extra optie is dat onze surveillanten bij de bedrijven een opening, - en of brand,-sluitronde uitvoeren of een sluitbegeleiding.

   

  Random controle rondes

  Een random controle ronde wordt op verzoek uitgevoerd door onze surveillanten. Bij de ene opdrachtgever kan dit een externe controle ronde betreffen waarbij het terrein en het pand aan de buitenzijde gecontroleerd wordt, denk hierbij aan openstaande ramen, niet afgesloten deuren maar ook over er onverhoopt geen schade veroorzaakt is aan uw pand door derde. Denk hierbij aan vernielingen of vandalisme doormiddel van graffiti of overige middelen. Vandalisme en vernieling waren ook in 2016 nog steeds aan de orde van de dag. En zijn moeilijk of nauwelijks te detecteren door eventuele waarschuwingsoplossingen. Preventieve controle rondes uitvoeren op niet gezette tijden waarbij het verrassingseffect het grootst is en er geen structuur of patroon gevolgd kan worden door kwaadwillende. Bij deze dienstverlening zou onze software applicatie "Direct Eye Solutions" eveneens uitkomst kunnen bieden, waarbij de pakkans aantoonbaar hoger ligt. Informeer naar de mogelijkheden.

   

  Opening, - Brand en sluitrondes

  Binnen zowel grote als kleine organisatie komt het voor dat relatief veel medewerkers een sleutel van het bedrijfspand hebben. Wie het eerst s'morgens aanwezig is opent de deuren en start alles op. Ondanks dat dit een goede oplossing lijkt is het veiligheid technisch een ramp voor uw sleutelplan. Hoe meer mensen in het bezit zijn van een sleutel, hoe grote de kans is dat iemand een sleutel verliest, iemand zich verslaapt of de sleutel gebruikt voor negatieve doeleinde. Om dit risico terug te dringen en hoge kosten bij verlies te voorkomen kunnen onze surveillanten het pand s'morgens voor u openen en in de avond weer sluiten. Tijdens het sluiten wordt er eveneens een controle ronde gelopen of alles wat brandgevaar op kan leveren uit staat, of ramen en deuren gesloten zijn en of daadwerkelijk iedereen het pand heeft verlaten, denk hierbij aan eventuele medewerkers die over gewerkt hebben. Ook wordt hierbij gelet op schade beperkende maatregelen zoals het ophalen van zonnewering en kostenbesparende maatregelen zoals het uit doen van verlichting het uitzetten van verwarmingen etc.

   

  Sluitbegeleiding

  Tijdens het afsluiten van de winkel loopt het personeel het meeste risico. Er zijn weinig tot geen klanten meer aanwezig, iedereen die nog aanwezig is, is druk bezig met het afsluiten van de kassa, opruimen van goederen die nog buiten stonden, achter in de winkel de vaatwasser of keuken opruimen. Allemaal veel voorkomende werkzaamheden aan het einde van de dag. Echter is er op dat moment geen oog meer voor elkaar en voor de veiligheid, dit weten overvallers ook en hoe klein de buit op dat moment dan ook mag zijn, de impact is er niet veel kleiner door. Onze surveillance voertuigen beschikken over een diverse faciliteiten om overheidsinstanties in te schakelen, zoals een track and tracé systeem, een alarmknop die direct binnenkomt bij de meldkamer maar ook een video registratiesysteem. Uiteraard geldt ook hierbij dat onze applicatie "Direct Eye Solutions" ook hierbij een uitkomst kan bieden. Informeer naar de mogelijkheden.

   

   

  Sociale controle ronde

  Binnen diverse instellingen en ondernemingen komt het voor dat de medewerkers in kleine groepen werken of zelfs alleen, denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden in het weekend of tijdens de avonden en nachten. Hierin bestaat een diversiteit van redenen waarom er voor deze constructie is gekozen, men hoeft niet altijd gevaarlijke werkzaamheden te verrichten of in een risico gebied te werken.. uw medewerker kan ook in een keer onwel worden door aanwezig stoffen of wellicht door medische redenen in elkaar zakken. Naast een persoonlijk alarm waarin wij u kunnen voorzien zijn er steeds meer bedrijven die onze surveillanten langs laten komen voor een sociale controle ronde.  is alles in orde met uw medewerker, hebben er zich geen situaties voorgedaan etc. Daarnaast vergroot het ook het gevoel van veiligheid bij uw medewerker en uw gemoedsrust.

   

  InControl

  Binnen onze organisatie is de klant nog steeds koning. Onze medewerkers hebben een persoonlijke benadering, denken klant gericht en zijn open en transparant. Om dit te bekrachtigen maken wij gebruik van een management systeem waarbij u in een eigen Cloud omgeving kunnen zien waarvoor u eigenlijk betaald heeft en wordt er gedaan waarvoor u betaald? InControl geeft u inzichtelijk wanneer wij aanwezig zijn geweest, waarom wij aanwezig zijn geweest en laat eveneens zien waar onze surveillanten geweest zijn tijdens hun controle ronde of brand,- sluitronde en of hierbij ook daar werkelijk alles is gecontroleerd. Informeer naar de mogelijkheden.

   

error: © By Praetorian-security