• Bel 0162-700549 wij staan u graag te woord.
 • Vacature beveiligingsbeambte ( vrouw ) Rotterdam-Waalhaven

   

 • Wegens een toenemende groei binnen onze organisatie zijn wij dringend (spoed) op zoek naar flexibele en gemotiveerde, gediplomeerde beveiligingsmedewerkster (vrouw ) in de regio Rotterdam-Waalhaven

   

  Omschrijving bedrijfscultuur:

  Goed opgeleid personeel welke breed inzetbaar is in de diverse sectoren van de beveiliging, loyaliteit en flexibelheid. Dit is wat Praetorian Security onderscheid in de branche en hierdoor krijgen we steeds meer werk van onze opdrachtgevers. Hierbij zijn onze medewerkers een belangrijk visitekaartje voor zowel onze organisatie als onze opdrachtgevers. Wij hebben dan ook veel oog en aandacht voor onze medewerkers, waarderen en respecteren hen voor het geen wat ze kunnen en willen doen. We zijn ook niet te beroerd die waardering te uiten naar onze medewerkers en dit merkt de opdrachtgever. Mede hierdoor zijn wij de voorkeurspartner voor diverse opdrachtgevers en willen wij dit uiteraard blijven.

  Praetorian Security is een beveiligingsorganisatie met grote ambities en groeit op gezonde wijze gestaagd door.

   

  Functie omschrijving:

  Als algemeen beveiligingsmedewerker ben je een duizendpoot in de beveiligingssector. Geen enkele dag is het zelfde. In de dynamische wereld van het havengebied gebeurd er altijd wel iets en ben je altijd bezig. Wij zoeken voor deze functie iemand die een zowel beveiligingstechnisch als administratief sterk in haar schoenen staat en het hoofd koel kan houden. 

   

  Functie voorwaarden:

  Als Praetorian Security onderscheiden wij ons bij onze opdrachtgevers door hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en professionaliteit in onze dienst verlening. Dit doen wij uiteraard als een team, wel moet je instaat zijn de werkzaamheden zowel in team verband als zelfstandig te kunnen draaien, stevig in je schoenen te staan en te beschikken over de juiste mentaliteit.

   

  Verder beschik je over:

  Een flexibele werkhouding en ben je bereid op onregelmatige tijden te werken ( avond, nacht, weekend en feestdagen en ad-hoc diensten)Ben je instaat te functioneren in een wisselend team en werkomgeving. De Nederlandse taal machtig in woord en geschrift en heb je enige basisvaardigheden in het Engels. Integer en betrouwbaar ( afspraak is afspraak )Stressbestendig.

   

  Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je minimaal:

  • Minimaal 25 jaar of ouder
  • In het bezit van een beveiligingsdiploma
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
  • Geen 9-17 mentaliteit, bereid zijn werkzaamheden te verrichten in zowel dag, avond en nachtdiensten en weekenddiensten.
  • Affiniteit met administratieve werkzaamheden en overweg kunnen met de meest voorkomende computerprogramma's zoals word, excel etc.
  • Bij voorkeur in het bezit van een ISPS (havenbeveiligingsdiploma) en VCA ) of bereid zijn deze te halen

  Daarnaast wijzen wij u graag op het volgende :

  Om te werk gesteld te kunnen worden binnen onze organisatie zal er een politie screening plaats vinden. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) en Politie toestemming is een vereiste om bij Praetorian Security te kunnen werken.

   

  Waarom kiezen voor Praetorian Security?

  Bij ons komt het personeel op de eerste plaats, wij denken mee, stimuleren persoonlijke groei en training. Daarnaast zijn wij er ons van bewust dan werken binnen onze organisatie een keuze is en geen verplichting. Wij bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn. Kan je werken vinden we dit uiteraard fantastische, kan je een keer niet werken dan hebben we hier alle begrip voor. De reden waarom jij en wij voor elkaar moeten kiezen gaat in ons geval meer dan alleen om het aanbieden en accepteren van werk.

   

  Wat kan je nog meer van ons verwachten?

  Salaris, toeslagen en reiskosten op basis van de Particuliere Beveiligers CAO ;Een arbeidsovereenkomst op oproepbasis met uitzicht op vast uren contract; Dus in het beginsel betreft en een oproepcontract van minimaal 6maanden , een professionele baan als beveiliger met veel afwisseling in een roulerend rooster. We kiezen wederzijds voor een samenwerking voor een lange tijd ;Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen, begeleiding en gemeend aandacht voor elkaar .Ben jij die gedreven, enthousiaste en dienstverlenende beveiliger waar wij naar op zoek zijn?

   

  Stuur dan een e-mailbericht met hierin een uitgebreide CV en eventueel pasfoto. Wij zullen uw sollicitatie binnen 48 uur in behandeling nemen en telefonisch contact met u opnemen voor een intake gesprek.

   

  Note: Indien u solliciteert zonder uitgebreid CV of je beschikt niet over een van de functie voorwaardes, zullen wij niet in contract treden met je en zullen we je sollicitatie niet verder in behandeling nemen. Het beschikken over een beveiligingsdiploma is een vereiste.

   

   

 • Nu Solliciteren?

  Send

error: © By Praetorian-security