• Bel 0162-700549 wij staan u graag te woord.
 • Algemeen Beveiligingsmedewerker M/V

 • Vacature: PSOB170110_1 Vacature gediplomeerde beveiligingsmedewerker(s) (M/V)

  Wegens een toenemende groei binnen onze organisatie zijn wij dringend op zoek naar flexibele en gemotiveerde, gediplomeerde beveiligingsmedewerker(s).

  Omschrijving bedrijfscultuur:

  Goed opgeleid personeel welke breed inzetbaar is in de diverse sectoren van de beveiliging, loyaliteit en flexibelheid. Dit is wat Praetorian Security onderscheid in de branche en hierdoor krijgen we steeds meer werk van onze opdrachtgevers. Hierbij zijn onze medewerkers een belangrijk visitekaartje voor zowel onze organisatie als onze opdrachtgevers. Wij hebben dan ook veel oog en aandacht voor onze medewerkers, waarderen en respecteren hen voor het geen wat ze kunnen en willen doen. We zijn ook niet te beroerd die waardering te uiten naar onze medewerkers en dit merkt de opdrachtgever. Mede hierdoor zijn wij de voorkeurspartner voor diverse opdrachtgevers en willen wij dit uiteraard blijven.

  Praetorian Security is een beveiligingsorganisatie met grote ambities en groeit op gezonde wijze gestaagd door.

  Functie omschrijving:

  Als algemeen beveiligingsmedewerker ben je een duizendpoot in de beveiligingssector. Geen enkele dag is het zelfde, vanavond sta je in een zorginstelling waarbij je een praatje aangaat met een cliënt, morgen sta je op een evenement van de Rolling Stones waarbij je assistentie verleent bij een EHBO geval, of wilde fans tegen probeert te houden die door het dolle heen zijn hun idolen te zien spelen of je voert visitaties uit bij bedrijven die diefstal gevoelige goederen vervoeren of opslaan, kortom diversiteit in de werkzaamheden en roulatie in het rooster.

  Voor deze functie zoeken wij meerdere kandidaten

  Functie voorwaarden:

  Als Praetorian Security onderscheiden wij ons bij onze opdrachtgevers door hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en professionaliteit in onze dienst verlening. Dit doen wij uiteraard als een team, wel moet je instaat zijn de werkzaamheden zowel in team verband als zelfstandig te kunnen draaien, stevig in je schoenen te staan en te beschikken over de juiste mentaliteit.

  Verder beschik je over:

  • Een flexibele werkhouding en ben je bereid op onregelmatige tijden te werken ( avond, nacht, weekend en feestdagen en ad-hoc diensten)
  • Ben je instaat te functioneren in een wisselend team en werkomgeving
  • De Nederlandse taal machtig in woord en geschrift en heb je enige basisvaardigheden in het Engels.
  • Integer en betrouwbaar ( afspraak is afspraak )
  • Stressbestendig

  Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je minimaal:

  • 18 jaar of ouder zijn
  • In staat zijn om 24 uur per dag, 7 dagen per week zelfstandig met eigen vervoer of OV op je werkplek te kunnen verschijnen.
  • In het bezit van het erkende diploma Beveiliger-2 (of de eerdere varianten zoals ABM).
  • Bij voorkeur woonachtig in een straal van 35km rondom Breda, indien verder weg valt dit te overleggen.

  Daarnaast wijzen wij u graag op het volgende :

  Om te werk gesteld te kunnen worden binnen onze organisatie zal er een politie screening plaats vinden. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) en Politie toestemming is een vereiste om bij Praetorian Security te kunnen werken.

  Waarom kiezen voor Praetorian Security?

  Bij ons komt het personeel op de eerste plaats, wij denken mee, stimuleren persoonlijke groei en training. Daarnaast zijn wij er ons van bewust dan werken binnen onze organisatie een keuze is en geen verplichting. Wij bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn. Kan je werken vinden we dit uiteraard fantastische, kan je een keer niet werken dan hebben we hier alle begrip voor. De reden waarom jij en wij voor elkaar moeten kiezen gaat in ons geval meer dan alleen om het aanbieden en accepteren van werk.

  Wat kan je nog meer van ons verwachten?

  • Salaris, toeslagen en reiskosten op basis van de Particuliere Beveiligers CAO ;
  • Een arbeidsovereenkomst op oproepbasis met uitzicht op vast uren contract; Dus in het beginsel betreft en een oproepcontract van minimaal 6mnd
  • Een professionele baan als beveiliger met veel afwisseling in een roulerend rooster
  • We kiezen wederzijds voor een samenwerking voor een lange tijd ;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen, begeleiding en gemeend aandacht voor elkaar .

  Ben jij die gedreven, enthousiaste en dienstverlenende beveiliger waar wij naar op zoek zijn?

  Stuur dan een e-mailbericht met hierin een uitgebreide CV en eventueel pasfoto. Wij zullen uw sollicitatie binnen 48 uur in behandeling nemen en telefonisch contact met u opnemen voor een intake gesprek.

  Note: Indien u solliciteert zonder uitgebreid CV of je beschikt niet over een van de functie voorwaardes, zullen wij niet in contract treden met je en zullen we je sollicitatie niet verder in behandeling nemen. Het beschikken over een beveiligingsdiploma is een vereiste, helaas zijn stage plekken bij ons voor als nog niet mogelijk.

 • Nu Solliciteren?

  Verstuur

error: © By Praetorian-security