• Bel 0162-700549 wij staan u graag te woord.
  • Service. Teamwork. Accountability. Respect. Success.

  • Service staat bij Praetorian Security hoog in het vaandel. Bij ons bent u een van onze opdrachtgevers en niet een nummer waar elke maand een factuur naar verstuurd wordt. Persoonlijk contact op de momenten dat het nodig is en wanneer het uitkomt bij u als opdrachtgever. Onze medewerkers zijn er op gebrand u te ontzorgen in alle beveiliging,- veiligheidsvraagstukken. Bij onze surveillance afdeling hoort daar ook nog eens een stuk nazorg bij. Mocht u onverhoopt slachtoffer zijn geworden van een inbraak dan komen wij de volgende dag direct bij u langs om te kijken welke maatregelen wij kunnen treffen samen met u om herhaling te reduceren tot een minimum. 

    Teamwork staat niet alleen voor ons team centraal.. Wij maken ook graag een deel uit van uw organisatie. Zodra wij bij u als opdrachtgever de opdracht aannemen, stellen wij de beoogde beveiligers voor uw opdracht graag even aan u voor. Daarbij vragen wij ook of onze medewerkers een rondleiding kunnen krijgen van u, zodat zij een goed beeld hebben wij zij te werk gesteld worden en wie er in de organisatie voor verschillende zaken verantwoordelijk is dan wel een informatie bron kan zijn indien noodzakelijk.

    Accountability onze medewerkers voeren hun vak professioneel uit met alle bijkomende verantwoordelijkheden. Al onze medewerkers worden bij geschoold, worden gemotiveerd om bijscholing bij te houden, zoals eerste hulp, brandbestrijding maar ook gerelateerde bijscholing tot de opdracht. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan; bijscholing voor zorginstellingen, maar ook de nieuwste technieken op het gebied van inbraak systemen en brandmeldcentrales. "Kennis van zaken hebben".. dat is bij ons het kernwoord.

  • Respect Praetorian Security en haar medewerkers dragen hun steentje bij aan een betere samenleving. Uw gasten, bezoekers of medewerkers worden met een glimlach te woord gestaan, krijgen een warm welkom en worden tactvol en met respect behandeld. Immers onze medewerkers zijn voor zowel u, als voor ons het visiteplaatje.

    Success Praetorian Security maakt momenteel een grote doorgroei op het gebied van veiligheid en beveiliging. Het succes van deze doorgroei heeft te maken met onze kernwoorden; nakomen van afspraken die gemaakt zijn, duidelijke communicatie met korte lijnen, flexibele inzet en transparant richting u als opdrachtgever.  Uiteraard hangt dit succes ook af van onze medewerkers, die zich dag in, dag uit professioneel, flexibel inzetten om u te bedienen. Door onze medewerkers te motiveren, creëren van betrokkenheid en bijscholing zijn wij instaat de juiste beveiliger van de juiste opdracht te leveren, en dat merkt u als klant. 

error: © By Praetorian-security